SAP Business Objects Roambi


Roambi: business intelligence voor succesvolle bedrijven

Roambi wordt dagelijks gebruikt door zowel kleine (MKB) als de grootste en succesvolste bedrijven ter wereld. Tot de klanten behoort 20 procent van de Fortune 50 bedrijven waaronder Nike en Apple en 90 procent van de grootste farmaceutische en biotech bedrijven. Met Roambi heeft u altijd en overal realtime inzicht in al uw bedrijfsgegevens en kunt u deze eenvoudig omtoveren tot prachtige rapportages en presentaties. De business intelligence specialist MK² Software weet wat Roambi kan betekenen voor uw organisatie en helpt u bij een soepele implementatie van het systeem.

SAP Business Objects Roambi in het kort

Roambi is een van de meest gebruikte business intelligence systemen met honderdduizenden actieve gebruikers. Het uitgebreide modulaire pakket van mogelijkheden maakt het geschikt voor zowel kleine ondernemers als de grootste multinationals. Doordat het specifiek ontwikkeld is voor mobiele apparaten heeft u overal en altijd toegang tot alle actuele data en kunt u deze in een handomdraai visualiseren en omzetten naar professionele grafieken op smartphone of tablet. Zelfs een last minute presentatie is kinderspel.

De modules van SAP Business Objects Roambi

De data uit al uw bedrijfssystemen, zoals spreadsheets, CRM systemen, business
applicaties en alle andere systemen kan in Roambi gekoppeld worden, zodat u alle gegevens compleet heeft. Roambi Analytics zorgt voor analyses van zelfs de meest complexe data en geeft deze weer in begrijpelijke en overzichtelijke views, die dynamisch en interactief zijn. Roambi Blink maakt delen en doorzoeken via elk gewenst iOS apparaat mogelijk. Met Roambi Flow zet u vervolgens eenvoudig professioneel vormgegeven presentaties en publicaties in elkaar. In combinatie met Box heeft u toegang tot een Cloudopslag, die beveiligd is met dezelfde systemen die grote bedrijven gebruiken. Zo heeft u altijd realtime geüpdatete gegevens en kunt u deze delen via een beveiligde verbinding. Op deze manier wordt het mogelijk om gebruik te maken van mobiele teams of samen te werken aan zelfs de meest gevoelige projecten.

SAP Business Objects Roambi For Pharma en Veeva voor de farmaceutische industrie

Niet voor niets werkt 90 procent van de grootste farmaceutische bedrijven met Roambi For Pharma. Zo beschikken ze over de juiste gegevens om precies te weten welke artsenbezoeken en andere sales inspanningen het meest gaan opleveren. In combinatie met Veeva heeft u de ultieme sales app in handen. Via een enkel systeem hebben sales medewerkers en vertegenwoordigers alle informatie die ze nodig hebben: CRM informatie, belplanning, planning van de artsbezoeken, geo-informatie en workflows. Roambi For Farma in combinatie met Veeva is het ultieme systeem voor sales coaching in de farmaceutische industrie.