BUSINESS INTELLIGENCE

Training

Business Intelligence training voor de beste resultaten

Het succes van een softwaresysteem wordt uiteindelijk bepaald door het gemak dat het u en uw medewerkers oplevert. Als het prettig werkt en tijdwinst oplevert dan wordt het vanzelf beter gebruikt.

Vandaar dat MK² Software desgewenst ook zorgt voor business intelligence training van de eindgebruikers.
Na een korte training kan iedereen meteen aan de slag en is de acceptatie vanaf het begin heel groot.

Door goede business intelligence training verloopt de implementatie succesvol en uw organisatie profiteert meteen van de resultaten van de verbetering.

Is Business Intelligence training nodig bij gebruiksvriendelijke software?

De business intelligence die wordt geleverd door 
MK² Software is laagdrempelig en
gebruiksvriendelijk.

Mensen die een beetje ICT vaardig zijn, kunnen er gewoon mee aan de slag, zonder programmeerkennis.

Uit ervaring weten wij echter dat met een korte business intelligence training door een ervaren en deskundige docent ervoor zorgt dat zinnige functionaliteiten die minder voor de hand liggen beter gebruikt worden.

Met een korte business intelligence training van de eindgebruikers heeft u gewoon meer profijt van uw aanschaf.

Bovendien hebben we bij MK² Software tijdens de business intelligence training aandacht voor hoe business intelligence de eindgebruiker kan helpen op gebied van management, sales, supply chain, productie, financiële vraagstukken of andere bedrijfsprocessen.

Pharma Business Intelligence training voor de farmaceutische industrie

De specifieke uitdagingen in de farmaceutische markt vragen om specialistische business intelligence, waarbij een overzicht en inzicht ontstaat in grote aantallen vertegenwoordigers, artsenbezoeken, registratiedossiers, bijsluiters en andere verpakkingsmateriaal.

Speciaal hiervoor ontwikkelde MK² Software Pharma solutions.
Door een uitgebreide ervaring in de farmaceutische markt kunnen wij juist eindgebruikers in de farmaceutische industrie beter van dienst zijn met een business intelligence training waarbij zij al deze onderdelen in samenhang kunnen leren gebruiken.