Cubeware


Een betere concurrentiepositie met Cubeware

Met Cubeware kunnen zonder enig programmeerwerk de databases en
softwaresystemen binnen uw bedrijf gekoppeld worden.

De data wordt vervolgens gecombineerd en weergegeven in heldere rapportages.
Zo heeft u alle gegevens om te komen tot scherpe analyses en nieuwe inzichten.

Met deze gegevens kunt u de juiste strategie uitstippelen en direct evalueren of een koerswijziging het gewenste resultaat oplevert.
MK² Software helpt uw bedrijfsresultaten blijvend te verbeteren met Cubeware of ander business intelligence.

Cubeware in het kort

Cubeware biedt gecertificeerde koppelingen
aan tussen de data uit SAP Solutions, Microsoft Navision en andere ERP systemen, waardoor een centraal datawarehouse ontstaat.

In de gebruiksvriendelijke business intelligence en performance management omgeving van Cubeware kunt u niet alleen systemen volledig zelfstandig koppelen, maar ook eenvoudig de gekoppelde data omzetten in helder gevisualiseerde analyses.

Het systeem is geschikt voor desktop, tablet en smartphone.
Daardoor bent u ten allen tijde op de hoogte van hoe de zaken ervoor staan en kunt u effectiever zakelijke beslissingen nemen.

Onderdelen van Cubeware

Met behulp van de gebruiksvriendelijke interface van Cubeware Importer koppelt u databases en legt relaties tussen de informatiebronnen.
Snel en eenvoudig stelt u zo de meest complexe gegevensmodellen samen.

Zo legt u de basis voor een multidimensionaal datawarehouse. Het maken van de nodige analyses gebeurt in Cubeware Cockpit.
Vanaf uw desktop computer, tablet of uw smartphone visualiseert u en werkt u met de data.

Met de Cubeware BI App heeft u altijd en overal toegang tot uw data. Zo kunt u direct uw rapportages bekijken, verversen, wijzigingen en opslaan.

De voordelen van Cubeware

Cubeware is een uiterst gebruiksvriendelijk en krachtig Extraction, Transformation and Load (ETL) en modelleer systeem. Doordat u gewoon de bestaande ERP systemen en andere databases binnen uw bedrijf kunt koppelen, sluit Cubeware naadloos aan op de bestaande bedrijfsprocessen.

Medewerkers kunnen gewoon blijven werken met vertrouwde programma’s.

Ook voor hen is Cubeware makkelijk te gebruiken.
De intuïtieve grafische interface zorgt ervoor dat zelfs een complexe rapportage eenvoudig en snel in elkaar gezet kan worden.

Dit bespaart veel tijd. Juist door de gebruiksvriendelijkheid is Cubeware ideaal voor het zelfstandig maken van voorspellingen, planningen en rapportages.

Vanaf nu heeft u altijd de juiste gegevens en de juiste inzichten, zodat u de juiste conclusies kunt trekken en de juiste zakelijke beslissingen kunt nemen.