MK² zoekt een Office Manager

Vacature: Office Manager (m/v) gezocht!

Ben jij de persoon die het administratieve reilen en zeilen van de organisatie op orde weet te krijgen en te houden? Heb jij daarnaast gevoel voor verantwoordelijkheid en ben je betrouwbaar? Dan is de functie office manager bij MK2 software BV in Heemstede de perfecte baan voor jou!

Wat houdt de functie in?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de directeur. Binnen de taakomschrijving valt een breed scala aan werkzaamheden, zoals: office management, het behandelen van het offerte trajecten, planning, administratie, etc. beheer. Door de dynamiek van de organisatie wisselt het takenpakket voortdurend.

Wie zoeken we?
Je bent een zelfstandige office manager. Je bent een echte professional en ambassadeur voor het bedrijf. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staat. Daarnaast ben je accuraat, vriendelijk en assertief. Het is belangrijk dat je flexibel inspeelt op veranderingen binnen het bedrijf en je vindt het een uitdaging om ook in drukke tijden het overzicht niet te verliezen en het werk goed af te ronden.

Daarnaast beschik je over:
* Een mbo of hbo diploma
* Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als office manager, het liefst binnen dienstverlenende bedrijven
* Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
* Kennis van MS-Office tools (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)
* Goede communicatieve en sociale vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
* Ervaring in de ICT branche is een pré

Werken bij MK2 Software BV betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

Wij bieden
* Een functie voor 16 tot 20 uur per week voor de langere termijn, waarbij de kans op een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden behoort
* Werken in een jonge, snelgroeiende en dynamische onderneming
* Een prettige werksfeer met leuke collega’s
* Uitstekende arbeidsvoorwaarden
* Regelmatig sociale uitjes zoals gezellige borrels

Geïnteresseerd?  Neem dan contact met ons op: info@mk2software.nl

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *