Sisense


Prijswinnende business intelligence van Sisense

Sisense is een prijswinnend business intelligence systeem, dat niet-technisch personeel in staat stelt
om eenvoudig zelf data uit verschillende bronnen te combineren.

Deze data worden vervolgens overzichtelijk gevisualiseerd, zodat zelfs de meest complexe gegevens onmiddellijk inzichtelijk zijn. Sisense heeft bovendien een uniek zoeksysteem dat gigantische hoeveelheden data razendsnel kan doorzoeken.

Of het nu gaat om Sisense of een ander systeem, de specialisten van MK² Software zorgen ervoor dat u altijd en overal overzicht heeft van relevante bedrijfsgegevens.

Sisense in het kort

Het prijswinnende systeem van Sisense wordt gebruikt door marktleiders in vijftig landen.
Sisense levert hen dagelijks een grote voorsprong op hun concurrenten.
Zo is het systeem kinderlijk eenvoudig in gebruik en kunnen medewerkers gewoon in hun vertrouwde workflow blijven.

Met een simpele drag and drop actie koppelen ze de nodige documenten en databronnen. De data wordt dan weergegeven in overzichtelijke dashboards, grafieken en rapportages, zodat deze begrijpelijk wordt en nieuwe inzichten opleveren.

Het systeem kan realtime updaten en dus heeft u altijd beschikking over de meest actuele gegevens, zelfs op tablets en smartphones. Sisense excelleert bovendien in big data en kan letterlijk terrabytes aan gegevens in een oogwenk verwerken.

Geavanceerde big data technologie van Sisense

Wat Sisense onderscheidt van andere business intelligence systemen is de grote hoeveelheden data die het systeem met recordsnelheid kan doorzoeken.

Sisense maakt gebruik van zogenaamde In-Chip analytics, die het mogelijk maakt om 10 keer sneller 100 keer meer data te analyseren dan andere systemen.

Bovendien is het systeem uitgerust met technologie die duizenden queries tegelijkertijd aankan, zodat letterlijk duizenden gebruikers simultaan razendsnel kunnen zoeken, zonder dat het systeem trager wordt.

In combinatie met de uitgebreide filter- en zoekopties is Sisense met recht recordhouder op het gebied van big data business intelligence systemen.

Sisense voor de juiste strategische keuzes

De ingebouwde connectors van Sisense ondersteunen vele formaten en bronnen, zoals spreadsheets,
Excel, SQL, Google Adwords, Google Analytics, CRM Systemen, Cloudapplicaties zoals Salesforce en Zendesk en andere databases en business applicaties.

Hoe groot de dataset of de hoeveelheid bronnen ook is, de data is zo altijd volledig accuraat en up-to-date.

Hierdoor kunt u werken met de juiste gegevens en zult u ervaren dat u ook veel betere strategische keuzes kunt maken en moeiteloos uw marktpositie verbetert.