Stages

Ga je naar het laatste jaar van je hbo-opleiding in de richting van Business IT & Management en ben je opzoek naar een afstudeerstage? De stageplek waar je met training on the job door kunt blijven groeien? Word jij gelukkig van het stroomlijnen van informatiestromen bij bedrijven? Dan is MK2 Software op zoek naar jou!

Afstudeerder HBO Business IT & Management

voor een nader te bepalen afstudeeropdracht bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt je ‘eigen’ project, zodat je aan het eind van je stage echt iets kunt laten zien.

Dit ben jij

Een gedreven student met  hart voor de IT.  Daarnaast ben je proactief, leergierig, een doorzetter en je kunt goed luisteren.

Je hebt kennis van dimensioneel modelleren, datawarehousing, dataontsluiting en SQL. Je hebt ervaring in en/of affiniteit met rapportagesoftware zoals SQL Server Reporting Services en Power BI.

Zo werkt het bij ons

Je wordt onderdeel van een team enthousiaste jongelingen met passie voor hun vak. Samen wordt er gewerkt aan uitdagende projecten voor verschillende bedrijven. Elke werkdag wordt er van een verzorgde lunch genoten, dus je hoeft thuis geen boterhammen te smeren. Er is voldoende  koffie en thee, en er is ook geen gebrek aan gezellige borrelmomenten. En niet geheel onbelangrijk – we bieden een leuke stagevergoeding.

Ben je enthousiast geworden? Ga dan voor die stageplek en stuur een mail met je motivatie en CV naar jolanda@mk2software.nl.

Wil je eerst meer weten over deze stageplek? Neem dan contact op met Michel van Koningsbrugge. Hij is directeur/eigenaar van MK2 Software en werkt zelf hard mee.

Telefoon: 023-2052435 of mail naar jolanda@mk2software.nl.