Demo op maat? Dat kan!

DATAWAREHOUSE

Datawarehousing: Realtime inzicht in alle cruciale informatie

De meeste bedrijven werken met verschillende softwaresystemen, cloud en webapplicaties. In de kluwen van al die losse systemen ligt belangrijke bedrijfsgegevens opgeslagen.

Datawarehousing brengt deze data bijeen in een centrale database, waardoor meer overzicht ontstaat en complexe analyses mogelijk worden. Analyses die cruciaal zijn voor het nemen van zakelijke beslissingen.

De datawarehousing van MK² Software zorgt ervoor dat u altijd en overal actuele, betrouwbare en begrijpelijke informatie heeft over hoe zaken ervoor staan.
Zo kunt u altijd de juiste beslissingen nemen.

Datawarehousing in het kort

Met datawarehousing van MK² Software hoeft u nooit meer te zoeken naar specifieke gegevens en kunnen complexe analyses uitgevoerd worden met alle relevante data in uw bedrijf. 

Op eenvoudige wijze worden alle digitale systemen in uw bedrijf gesynchroniseerd en de data samengebracht in een enkele betrouwbare database.

De medewerkers kunnen zo de vertrouwde systemen blijven gebruiken, maar het is tegelijkertijd mogelijk om overzichten en analyses te maken van alle data.

Met de datawarehousing pakketten van MK² Software worden de meest complexe analyses snel en simpel uitgevoerd en weergegeven in begrijpelijke rapportages en presentaties op al uw apparaten.

Perfecte synchronisatie met datawarehousing

Datawarehousing synchroniseert alle digitale systemen in uw bedrijf, zodat deze naadloos aansluiten.

Met een datawarehouse van MK² Software koppelt u zonder enige programmeerkennis eenvoudigweg data uit CRM databases, ERP systemen, productiesystemen, financiële software en elk ander softwaresysteem.

Zelfs gegevens uit Excel en andere bestanden of Google Analytics, Adwords, Salesforce en andere cloud- en webapplicaties kunnen zelfstandig toegevoegd worden.

Deze simpele drag and drop actie voert u uit op elk gewenst apparaat: desktop, tablet of smartphone.

Datawarehousing voor een actueel "Single Point of Truth''

Doordat alle systemen nu naadloos aansluiten, worden fouten voorkomen. Alle data zijn vanaf nu honderd procent betrouwbaar en er ontstaat zo in vaktermen een Single Point of Truth in uw organisatie.

Discussies over de juiste cijfers behoren tot het verleden en u kunt altijd met de juiste gegevens aan de slag.

Datawarehousing kan zelfs realtime updates genereren, zodat altijd actuele analyses gemaakt kunnen worden.

Zakelijke beslissingen neemt u vanaf nu op grond van de juiste cijfers, inzichten en conclusies met positieve gevolgen voor uw bedrijfsresultaten.