Demo op maat? Dat kan!

PHARMA SOLUTIONS

Totaaloplossing voor de pharmaceutische industrie

Speciaal voor de pharmaceutische industrie ontwikkelde MK² Software een totaalpakket aan business intelligence oplossingen: MK² Pharma.

MK² Pharma bestaat uit verschillende modules die u volledig inzicht en controle geven over alle onderdelen van het pharmaceutische bedrijfsproces.

Uniek voor MK² Software is de jarenlange ervaring en bekendheid met de pharmaceutische markt. Daardoor kunnen we u niet alleen technisch ondersteunen, maar ook inhoudelijk adviseren en bereikt u de beste resultaten binnen de pharmaceutische markt.

MK² Software Pharma Solutions in het kort

Het specifieke MK² Pharma pakket bestaat uit drie modules die met elkaar communiceren:

  • MK² Pharma Regulatory Affairs
  • MK² Pharma Quality Assurance
  • MK² Pharma Artwork/Packaging Development
     

Deze modules zijn gesynchroniseerd en communiceren feilloos met elkaar.

Werkelijk alle andere bedrijfssystemen kunnen op MK² Pharma worden aangesloten, waaronder ERP en CRM systemen en specifieke pharmaceutische programma’s, zoals Farminform Firom.

Doordat systemen naadloos op elkaar aansluiten, ontstaan er nooit meer fouten. Zo krijgt u overzicht en controle over alle processen.

BI specialist voor pharmaceutische industrie en healthcare

MK² Software werkt al jarenlang samen met pharmaceutische bedrijven en andere organisaties in de gezondheidszorg.
Daardoor zijn we bekend met alle relevante wet- en regelgeving en normen zoals ISO13485.

Wij beschikken over kennis met betrekking tot de gangbare systemen zoals Farminform Firom, IQVIA en Veeva en zijn bekend met termen als Z-Index.
Ook weten we welke complexe operaties en processen vlekkeloos moeten verlopen in de pharmaceutische markt.

Daardoor kunnen we u naast MK² Pharma Solutions, ook ondersteunen met inhoudelijk advies over het stroomlijnen van processen en het verbeteren van uw marktpositie.

MK² Pharma module Regulatory Affairs

Pharma Solutions Regulatory Affairs is een compleet administratiesysteem voor het bijhouden van al uw registratiedossiers: nationale registraties en centrale (Europese) registraties, maar ook registraties van medical devices en warenwet producten. 

Binnen dit ene systeem kunt u alle variaties en versies beheren.

Met Pharma Regulatory Affairs beschikt u altijd over actuele informatie over de vigerende versies van bijsluiter, SmPC en overige onderdelen van de primaire en secundaire verpakkingen van uw producten.

 

MK² Pharma module Artwork/Packaging Development

In de Pharma Artwork/Packaging Development module beheert u eenvoudig en snel de versies van alle individuele componenten van de vormgeving van uw producten zoals: bijsluiters, blisterteksten, vouwdozen en etiketten.

Aangezien deze module is gekoppeld aan de andere modules, zoals de status van de registratiedossier en voorraadbeheer wordt het risico op vernietiging van verpakkingsmateriaal geminimaliseerd.

MK² Pharma module Quality Assurance

De module Pharma Quality Assurance biedt een scala aan uitgebreide functionaliteiten op het gebied van quality assurance, zoals een centraal systeem voor de administratie van ‘related companies’.

Met een enkele klik ziet u precies welke toeleveranciers welke taken voor uw bedrijf verrichten, zoals API manufacturer, Batch release site, Packager.

Pharma Quality Assurance geeft u het overzicht en controle.