Demo op maat? Dat kan!

PHARMA SOLUTIONS

Totaaloplossing voor de pharmaceutische industrie

Speciaal voor de pharmaceutische industrie ontwikkelde MK² Software een totaalpakket aan business intelligence oplossingen: MK² Pharma.

MK² Pharma bestaat uit verschillende modules die u volledig inzicht en controle geven over alle onderdelen van het pharmaceutische bedrijfsproces.

Uniek voor MK² Software is de jarenlange ervaring en bekendheid met de pharmaceutische markt. Daardoor kunnen we u niet alleen technisch ondersteunen, maar ook inhoudelijk adviseren en bereikt u de beste resultaten binnen de pharmaceutische markt.

MK² Software Pharma Solutions in het kort

Het specifieke MK² Pharma pakket bestaat uit drie modules die met elkaar communiceren:

  • MK² Pharma Regulatory Affairs
  • MK² Pharma Quality Assurance
  • MK² Pharma Artwork/Packaging Development  

Deze modules zijn gesynchroniseerd en communiceren feilloos met elkaar.

Werkelijk alle andere bedrijfssystemen kunnen op MK² Pharma worden aangesloten, waaronder ERP en CRM systemen en specifieke pharmaceutische programma’s, zoals Farminform Firom.

Doordat systemen naadloos op elkaar aansluiten, ontstaan er nooit meer fouten. Zo krijgt u overzicht en controle over alle processen.

MK² Software partnership met SoftGroup

 

SoftGroup is een softwarebedrijf dat end-to-end traceerbaarheidstechnologie levert aan de farmaceutische industrie over de gehele wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring wordt SoftGroup door fabrikanten en licentiehouders (MAH’s) erkend als een betrouwbare leverancier van serialisatie- en aggregatieoplossingen.

De oplossingen dekken alle niveaus van het Track & Trace proces, inclusief aggregatieprocessen in farmaceutische productie.

SoftGroup is een Certified Gateway Provider en vertrouwde partner van de European Medicine Verification Organization (EMVO) en Bulgarian Medicine Verification Organization (BgMVO), evenals gecertificeerd partner van GS1. Daarnaast is SoftGroup een geaccrediteerde solution provider en integrator van het CRPT systeem, ASL Belgisi en IS MPT.

BI specialist voor pharmaceutische industrie en healthcare

MK² Software werkt al jarenlang samen met pharmaceutische bedrijven en andere organisaties in de gezondheidszorg.
Daardoor zijn we bekend met alle relevante wet- en regelgeving en normen zoals ISO13485.

Wij beschikken over kennis met betrekking tot de gangbare systemen zoals Farminform Firom, IQVIA en Veeva en zijn bekend met termen als Z-Index.
Ook weten we welke complexe operaties en processen vlekkeloos moeten verlopen in de pharmaceutische markt.

Daardoor kunnen we u naast MK² Pharma Solutions, ook ondersteunen met inhoudelijk advies over het stroomlijnen van processen en het verbeteren van uw marktpositie.

Met de MK² FMD tool is het mogelijk om geneesmiddelen bij het National Medicine Verification System (NMVS) te verifiëren, aan te melden en af te melden.

De FMD tool kan als stand-alone oplossing geïmplementeerd worden, zonder koppelingen naar andere systemen zoals Warehouse Management Systeem (WMS), een Apotheek Informatie Systeem (AIS) of Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS).

De MK2 oplossing beschikt over uitgebreide mogelijkheden tot database en/of API koppelingen, zodat het op een later moment wel mogelijk is om integratie met andere systemen te realiseren.

Voor de stand-alone oplossing is niet meer dan een PC (of laptop) met een stabiele internet verbinding en een 2D compatible USB barcodescanner vereist. 
Het systeem bevat een volledige audit-trail, zodat alle handelingen in het systeem worden vastgelegd. De gebruikersinterface van de FMD tool is volledig naar wens van de klant in te richten, zodat deze optimaal aansluit bij de proces-flow binnen het bedrijf.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Wij laten u graag kennismaken met de FMD tool middels een live demo.

MK² Pharma module Artwork/Packaging Development

In de Pharma Artwork/Packaging Development module beheert u eenvoudig en snel de versies van alle individuele componenten van de vormgeving van uw producten zoals: bijsluiters, blisterteksten, vouwdozen en etiketten.

Aangezien deze module is gekoppeld aan de andere modules, zoals de status van de registratiedossier en voorraadbeheer wordt het risico op vernietiging van verpakkingsmateriaal geminimaliseerd.

MK² Pharma module Regulatory Affairs

Pharma Solutions Regulatory Affairs is een compleet administratiesysteem voor het bijhouden van al uw registratiedossiers: nationale registraties en centrale (Europese) registraties, maar ook registraties van medical devices en warenwet producten. 

Binnen dit ene systeem kunt u alle variaties en versies beheren.

Met Pharma Regulatory Affairs beschikt u altijd over actuele informatie over de vigerende versies van bijsluiter, SmPC en overige onderdelen van de primaire en secundaire verpakkingen van uw producten.

 

MK² Pharma module Quality Assurance

De module Pharma Quality Assurance biedt een scala aan uitgebreide functionaliteiten op het gebied van quality assurance, zoals een centraal systeem voor de administratie van ‘related companies’.

Met een enkele klik ziet u precies welke toeleveranciers welke taken voor uw bedrijf verrichten, zoals API manufacturer, Batch release site, Packager.

Pharma Quality Assurance geeft u het overzicht en controle.

MK² ContractManager: Eenvoudig Contractbeheer voor de Digitale Wereld

In een tijdperk waarin digitalisering steeds belangrijker wordt, stellen we graag MK² ContractManager aan u voor. Deze innovatieve oplossing is ontworpen om uw contractbeheer te vereenvoudigen en te optimaliseren. MK² ContractManager is een online SaaS-toepassing die gebruiksvriendelijk is en een scala aan functies biedt om uw contractbeheer te verbeteren.

Wat MK² ContractManager te bieden heeft:

  • Overzichtelijke Contractopslag: Bewaar al uw contractdocumenten, looptijden en contractpartijen op een georganiseerde manier.
  • Notificaties en Herinneringen: Stel notificaties in voor verwachte statuswijzigingen, belangrijke datums en vervaldata, zodat u nooit een belangrijke deadline mist.
  • Autorisatiematrix: Bepaal welke gebruikers en afdelingen toegang hebben tot specifieke contracten, en waarborg zo de gegevensbeveiliging.
  • Meertalige Ondersteuning: Standaard beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits, en aanpasbaar aan andere talen op verzoek.
  • Naadloze Integratie: MK² ContractManager kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande ERP- en CRM-systemen, waardoor het perfect past binnen uw bestaande workflows.

Ontdek hoe MK² ContractManager uw organisatie kan helpen bij het bereiken van uw doelen. Voor meer informatie en om de applicatie in actie te zien kunt u ons benaderen voor een

Beginnen met MK² ContractManager kan al vanaf €149 per maand. Optimaliseer uw contractbeheer en verhoog de efficiëntie van uw team.

Met MK² ContractManager bent u klaar voor de toekomst van contractbeheer.