Demo op maat? Dat kan!

MK² Software partnership met SoftGroup

Logo Softgroup 2023

 

SoftGroup is een softwarebedrijf dat end-to-end traceerbaarheidstechnologie levert aan de farmaceutische industrie over de gehele wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring wordt SoftGroup door fabrikanten en licentiehouders (MAH’s) erkend als een betrouwbare leverancier van serialisatie- en aggregatieoplossingen.

De oplossingen dekken alle niveaus van het Track & Trace proces, inclusief aggregatieprocessen in farmaceutische productie.

SoftGroup is een Certified Gateway Provider en vertrouwde partner van de European Medicine Verification Organization (EMVO) en Bulgarian Medicine Verification Organization (BgMVO), evenals gecertificeerd partner van GS1. Daarnaast is SoftGroup een geaccrediteerde solution provider en integrator van het CRPT systeem, ASL Belgisi en IS MPT.

Ook heeft SoftGroup verschillende prestigieuze prijzen voor kwaliteit en innovatie ontvangen voor verschillende serialisatieprojecten.

Bovendien garandeert SoftGroup 24/7 technische ondersteuning gedurende de hele levenscyclus van industriële apparatuur of softwareoplossingen. Deze volledige ondersteuningsservice is beschikbaar via een team van serialisatie-engineers die gespecialiseerde en snelle klantondersteuning bieden.

SoftGroup MK2

SoftGroup product video's

SoftGroup case studies

SoftGroup Whitepapers

SoftGroup Whitepaper