Demo op maat? Dat kan!

SOFTWARE ONTWIKKELING

Geavanceerde maatwerk apps

Hoewel kant-en-klare softwareoplossingen steeds geavanceerder en flexibeler worden, komt het regelmatig voor dat deze toch niet voldoen om unieke bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Een maatwerk apllicatie kan de perfecte oplossing zijn.

MK² Software heeft de kennis en ervaring om voor uw unieke bedrijfsprocessen de beste business applicaties te bouwen.

Business applicaties die ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen duurzaam verbeteren en u kunt werken aan het versterken van uw marktpositie.

Unieke business applicaties voor unieke bedrijfsprocessen

Ieder bedrijf is uniek, wat ervoor zorgt dat er vaak bedrijfsprocessen zijn die niet standaard zijn. Het gevolg is dat er voor deze processen vaak geen kant-en-klare software pakketten zijn.

Maatwerk business applicaties bieden dan uitkomst. Met behulp van geavanceerde technologie ontwerpt, bouwt en implementeert MK² Software business applicaties die precies doen wat u nodig heeft.

Door onze persoonlijke en innovatieve aanpak bent u verzekerd van een business applicatie die naadloos aansluit bij uw specifieke bedrijfsprocessen met een sterk rendement.

Voordelen van MK² Software business applicaties

De maatwerk business applicaties van MK² Software sluiten niet alleen naadloos aan bij de betreffende bedrijfsprocessen, maar ook bij al uw andere digitale systemen.

Ze zijn volledig te synchroniseren en te koppelen met uw bestaande software, zoals SAP, Oracle, MS Dynamics NAV, Exact, AFAS, Unit4 en talloze andere systemen.

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor al uw andere bestandsformaten zoals Excel sheets, business intelligence systemen of een datawarehouse.

Bovendien werkt MK² Software met de laatste en meest geavanceerde technologie, waardoor onze maatwerk business applicaties ook nog eens future proof zijn. Zo kunt u flexibel blijven inspelen op toekomstige veranderingen.

Business applicaties voor een betere marktpositie

MK² Software ondersteunt talloze tevreden klanten technisch en inhoudelijk bij vraagstukken op alle niveaus.

Of het nu gaat om management, sales, supply chain, productie of financiële vraagstukken, wij kunnen uw bedrijf voorzien van de business applicaties die uw bedrijfsprocessen fundamenteel verbeteren en optimaliseren.

Binnenkort beschikbaar...