Demo op maat? Dat kan!

Betere bedrijfsprestaties
met MK² business intelligence

In de meeste bedrijven wordt gewerkt met verschillende computersystemen en softwarepakketten.
De data in deze systemen is vaak niet of gedeeltelijk gekoppeld, waardoor het lastig is om op elk gewenst moment de juiste bedrijfsgegevens boven tafel te krijgen.

Met business intelligence van MK² heeft u altijd en overal inzicht in alle bedrijfsgegevens, voert u moeiteloos de meest complexe analyses uit en kunt u daardoor feilloos de juiste zakelijke beslissingen nemen.

Als het nu gaat om dashboards, geautomatiseerde rapportages of het maken van complexe koppelingen, bent u bij MK² aan het juiste adres.

Power BI

Power BI biedt alle mogelijkheden voor het analyseren en presenteren van informatie en het delen van de inzichten die dat oplevert. 

Wilt u meer weten over Power BI?
Klik hier voor meer informatie.

Power BI Dashboard

Onafhankelijk advies

We hebben kennis van praktisch alle gangbare Business Intelligence software en kunnen u daarom adviseren welk systeem het best bij u past met het beste rendement.

Gemak van Business Intelligence

MK² Software kan een Business Intelligence implementatie begeleiden van A tot Z.

Dat betekent dat wij alle stappen van het bepalen van de gewenste informatie tot aan de technische implementatie en de gebruikerstraining kunnen verzorgen.

Daarbij zorgen we voor een volledig geautomatiseerd proces van het verzamelen van de gegevens uit de bronsystemen (ETL).

Indien er gevoelige gegevens zijn, zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens, dan kunnen deze volgens de laatste normen worden geanonimiseerd of gepseudonimiseerd.

Zodra de gegevens in de centrale database geladen zijn, zorgen wij voor een correcte afstemming tussen de eindgebruiker van de gegevens en het formaat waarin de data wordt gepresenteerd.

Denk bijvoorbeeld aan een volledig geautomatiseerd rapport voor het management, een flexibel dashboard voor de analist en een Excel koppeling voor de financiële afdeling.

Zo zorgen we ervoor dat het formaat van de informatie past bij het doel en uit één centrale bron afkomstig is.

Business Intelligence voor uw bedrijf

Bij MK² Software komen we graag met passende en innovatieve oplossingen.
Door jarenlange brede ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, ICT en online dienstverlening kunnen wij meer bieden dan technische oplossingen alleen.

Wij bekijken business intelligence altijd in samenhang met de vraagstukken waarmee uw bedrijf dagelijks te maken heeft.

Of het nu gaat om management, sales, supply chain, marketing, productie of financiën, wij kijken samen met u naar hoe deze processen met de minste inspanning verbeterd kunnen worden.

Zo krijgt u altijd de best passende business intelligence oplossing.