Betere bedrijfsprestaties
met MK² business intelligence

In de meeste bedrijven wordt gewerkt met verschillende computersystemen en softwarepakketten.
De data in deze systemen is vaak niet of gedeeltelijk gekoppeld, waardoor het lastig is om op elk gewenst moment de juiste bedrijfsgegevens boven tafel te krijgen.

Met business intelligence van MK² heeft u altijd en overal (realtime) inzicht in alle bedrijfsgegevens, voert u moeiteloos de meest complexe analyses uit en kunt u daardoor feilloos de juiste zakelijke beslissingen nemen

Onafhankelijk advies

MK² is een onafhankelijke organisatie met vijftien jaar ervaring in business intelligence.
Wij werken met alle gebruikelijke business intelligence systemen en kunnen u dus adviseren wat voor uw bedrijf het meeste rendement gaat opleveren tegen de laagst mogelijke investering.

Daarbij houden we rekening met de razendsnelle technologische vooruitgang. Bij ons bent u verzekerd van een future proof business intelligence oplossing, waardoor u altijd flexibel kunt blijven inspelen op toekomstige veranderingen.

Zo helpen wij uw bedrijfsprocessen structureel te optimaliseren en verbeteren.

 

Gemak van Business Intelligence

Een systeem van MK² Software is vanzelfsprekende self-service business intelligence.

De software is zo laagdrempelig in gebruik dat het voor medewerkers mogelijk is om de relevante gegevens te vinden en deze weer te geven in grafieken en rapportages.

Hiervoor is geen ICT-medewerker of grafisch vormgever meer nodig.

Uw analisten kunnen onmiddellijk aan de slag, uw medewerkers weten wat hen te doen staat en de afdelingen ICT en marketing kunnen zich weer bezig houden met specialistische taken.

Met onze business intelligence beschikt u op elk gewenst moment over de juiste gegevens en de juiste inzichten waardoor u de juiste conclusies kunt trekken en de juiste beslissingen kunt nemen.

Business Intelligence voor uw bedrijf

Bij MK² Software komen we graag met passende en innovatieve oplossingen.
Door jarenlange brede ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, ICT en online dienstverlening kunnen wij meer bieden dan technische oplossingen alleen.

Wij bekijken business intelligence altijd in samenhang met de vraagstukken waarmee uw bedrijf dagelijks te maken heeft.

Of het nu gaat om management, sales, supply chain, marketing, productie of financiën, wij kijken samen met u naar hoe deze processen met de minste inspanning het meest verbeterd kunnen worden.

Zo krijgt u altijd de meest passende business intelligence oplossing.