Demo op maat? Dat kan!

OVER MK²

MK2 is een software bedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring in business intelligence en het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Met een jong team aan gepassioneerde IT-professionals werken wij samen aan uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zoals pharma, zorg, retail, financial services en HR.

In het kort

In 2005 is Michel van Koningsbrugge, eigenaar/Managing Director, gestart met MK2 Software. Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie gaat hij werken bij het farmaceutische bedrijf, Hexal Pharma.

In zijn functie van Electronic Data Processing (EDP) manager houdt hij zich onder meer bezig met het maken van rapportages en analyses en krijgt hij affiniteit met databasesystemen en andere bedrijfsapplicaties.

Nadat Novartis Hexal Pharma in 2005 overneemt, is voor Michel het moment aangebroken om iets te doen met zijn groeiende belangstelling voor ICT, in het bijzonder het omgaan met data.

Daarmee is MK2 Software geboren. Vanuit Abcoude wordt een start gemaakt, waarna in oktober 2017 wordt verhuisd naar het Gramophone house in Heemstede.

Inmiddels bestaat het MK2 team uit 11 medewerkers, die hun passie voor ICT kwijt kunnen in diverse projecten zowel op het gebied van business intelligence als software ontwikkeling.

Missie

Ondersteuning op maat

De missie van MK² Software is om bedrijven te helpen en te ondersteunen met problemen en verbeteringen op het gebied van bedrijfsprocessen en software in de breedste zin van het woord.

Visie

Oplossingsgericht

Het samen met de klant vinden van oplossing, die de klant in staat stelt om zijn strategie te volgen en de gestelde doelstellingen te behalen.

Strategie

De juiste kennis

Onze medewerkers beschikken over een business achtergrond, hetgeen inhoudt dat zij kennis hebben van bedrijfsprocessen.
Deze kennis stelt ons in staat om te adviseren over de gewenste oplossing die de klant in staat stelt om zijn doelstellingen te behalen.

Maak kennis met het team van MK²

Michel van Koningsbrugge – Managing Director - MK² Software

Michel van Koningsbrugge

Managing Director

Ard Pronk – Senior Business Intelligence Consultant - MK² Software

Ard Pronk

Senior Business Intelligence Consultant

Bart van den Berg – Lead Developer - MK² Software

Bart van den Berg

Lead Developer

Dave van den Berg – Lead Developer - MK² Software

Dave van den Berg

Lead Developer

Paco Stoelman – BI & IT Developer - MK² Software

Paco Stoelman

BI & IT Developer

Mike Houweling - Backend Developer MK² Software

Mike Houweling

Back-end Developer

Nienke Hagens – Office manager - MK² Software

Nienke Hagens

Office Manager

Michiel Witting – Business Intelligence Consultant - MK² Software

Michiel Witting

Business Intelligence Consultant