Demo op maat? Dat kan!

OVER MK²

MK2 is een software bedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring in business intelligence en het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Met een jong team aan gepassioneerde IT-professionals werken wij samen aan uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven in diverse sectoren, zoals farma, zorg, retail, financial services en HR.

In het kort

In 2005 is Michel van Koningsbrugge, eigenaar/Managing Director, gestart met MK2 Software. Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie gaat hij werken bij het farmaceutische bedrijf, Hexal Pharma.

In zijn functie van Electronic Data Processing (EDP) manager houdt hij zich onder meer bezig met het maken van rapportages en analyses en krijgt hij affiniteit met databasesystemen en andere bedrijfsapplicaties.

Nadat Novartis Hexal Pharma in 2005 overneemt, is voor Michel het moment aangebroken om iets te doen met zijn groeiende belangstelling voor ICT, in het bijzonder het omgaan met data.

Daarmee is MK2 Software geboren. Vanuit Abcoude wordt een start gemaakt, waarna in oktober 2017 wordt verhuisd naar het Gramophone house in Heemstede.

Inmiddels bestaat het MK2 team uit 11 medewerkers, die hun passie voor ICT kwijt kunnen in diverse projecten zowel op het gebied van business intelligence als software ontwikkeling.

Missie

Optimale bedrijfsinformatie

MK² Software ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en marktpositie.

Daarvoor bieden we een totaalpakket aan gebruiksvriendelijke future proof business intelligence oplossingen aan.

De deskundigen van MK² Software hebben een uitgebreide kennis, geven onafhankelijk advies en komen zo met passende originele ideeën.

Wij communiceren helder met onze klanten en werken snel en efficiënt.

Visie

Alles is juist en begrijpelijk

MK² Software streeft ernaar dat organisaties altijd en overal kunnen beschikken over actuele en betrouwbare data, die op een begrijpelijk manier is weergegeven.

Zo heeft u op het juiste moment de juiste inzichten, trekt daardoor de juist conclusies en kunt u de juiste beslissingen nemen.

Strategie

Perfecte synchronisatie

Door het leveren en implementeren van de meest geavanceerde en laagdrempelige technologie zorgt MK² Software ervoor dat alle systemen binnen een bedrijf naadloos op elkaar aansluiten.

De data wordt verzameld in een centrale betrouwbare gegevensbron, waardoor complexe analyses mogelijk worden.

Deze analyses zijn eenvoudig door niet-programmeurs uit te voeren en worden in begrijpelijke rapportages, dashboards en presentaties weergegeven.