Demo op maat? Dat kan!

OVER MK²

Met meer dan vijftien jaar ervaring in business intelligence kent MK² Software uit de praktijk de voordelen en nadelen van alle gebruikelijke business systemen, software en applicaties.

In het kort

Wij helpen uw organisatie slimmer te worden door de gebruikte digitale systemen met elkaar te synchroniseren.
Synchronisatie van de data uit alle processen leidt tot een betrouwbare brondatabase, waardoor gedegen en complexe analyses mogelijk worden.

De business intelligence van MK² Software zorgt er dus voor dat u altijd en overal betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie heeft over hoe de zaken ervoor staan.

Missie

Optimale bedrijfsinformatie

MK² Software ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en marktpositie.

Daarvoor bieden we een totaalpakket aan gebruiksvriendelijke future proof business intelligence oplossingen aan.

De deskundigen van MK² Software hebben een uitgebreide kennis, geven onafhankelijk advies en komen zo met passende originele ideeën.

Wij communiceren helder met onze klanten en werken snel en efficiënt.

Visie

Alles is juist en begrijpelijk

MK² Software streeft ernaar dat organisaties altijd en overal kunnen beschikken over actuele en betrouwbare data, die op een begrijpelijk manier is weergegeven.

Zo heeft u op het juiste moment de juiste inzichten, trekt daardoor de juist conclusies en kunt u de juiste beslissingen nemen.

Strategie

Perfecte synchronisatie

Door het leveren en implementeren van de meest geavanceerde en laagdrempelige technologie zorgt MK² Software ervoor dat alle systemen binnen een bedrijf naadloos op elkaar aansluiten.

De data wordt verzameld in een centrale betrouwbare gegevensbron, waardoor complexe analyses mogelijk worden.

Deze analyses zijn eenvoudig door niet-programmeurs uit te voeren en worden in begrijpelijke rapportages, dashboards en presentaties weergegeven.