Demo op maat? Dat kan!

Maatwerk Key Performance Indicator (KPI) dashboard voor Hotel Facility Concepts

7 - Maatwerk Key Performance Indicator (KPI) dashboard voor Hotel Facility Concepts

Sinds 2017 maakt Hotel Facility Concepts (HFC) gebruik van MK² Software op het gebied van BI oplossingen. Eind 2020 kregen wij de kans om een multidisciplinair KPI dashboard te ontwikkelen voor één van HFC’s grootste partners, met als doel een hoger serviceniveau aan haar partner te bieden.

Samen met de Business Improvement Manager en CFO van HFC is een lay-out en raamwerk ontwikkeld met KPI’s van alle relevante onderdelen, variërend van gasttevredenheid tot aan financiële kengetallen.
MK² heeft dit ontwerp vervolgens omgezet in een volledig geautomatiseerd dashboard, waarmee de Area Managers van HFC én de klant maandelijks direct bruikbare informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

HFC dashboard KPI img

Voor een deel van de KPI’s heeft MK² een maatwerk applicatie ontwikkeld, waarmee Area Managers op eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze gedurende de maand relevante input voor het dashboard kunnen vastleggen. Denk hierbij aan zowel kwantitatieve als kwalitatieve (bijvoorbeeld opmerkingen) input, die zij kunnen geven.

Met het dashboard creëert HFC substantiële vermindering van tijd voor het opstellen van de maandrapportages. Een ander voordeel is de significante verbetering in de kwaliteit. Daarnaast wordt het niveau van detail van de informatie bewerkstelligd.

De totale doorlooptijd van ontwerp tot realisatie bedroeg slechts 3 maanden.

Benieuwd wat MK² Software voor uw bedrijf kan doen, neem dan contact met ons op!

*MK2 Software werkt volgens de eisen van ISO27001 en NEN7510