Demo op maat? Dat kan!

MK² ontwikkelt online portal voor PreventCare

3 - MK² ontwikkelt online portal voor PreventCare

Sinds de oprichting in 2001 is PreventCare een zelfstandige zorgonderneming, die bij de uitvoering van alle zorgtrajecten gebruik maakt van een eigen landelijk netwerk van BIG geregistreerde verpleegkundigen.

Voor PreventCare heeft MK2 Software een webportaal gebouwd, waarmee klanten van PreventCare (voornamelijk poliklinische apotheken) volledig digitaal thuistoedieningen kunnen aanvragen, maar deze ook kunnen annuleren en vervolgopdrachten kunnen doorgeven.

Daarnaast geeft het portaal klanten een overzicht van de patiënten die wekelijks een medicijn toegediend moeten krijgen en welke geneesmiddelen daarvoor moeten worden klaargelegd in de poli apotheek.

Niet alleen voor de klanten, maar ook voor de verpleegkundigen van PreventCare is functionaliteit in het webportaal gebouwd.

Via het portaal kunnen zij opdrachten aannemen, afspraken plannen, afwezigheid registreren en alle relevante informatie voor declaraties vastleggen.

Hierdoor wordt de dagelijkse administratie sneller, efficiënter en minder foutgevoelig!

Door de implementatie van het webportaal bevindt alle informatie zich op één plaats, is de informatie up-to-date en is deze inzichtelijk

Vanzelfsprekend voldoet het webportaal aan de meest actuele eisen met betrekking tot informatiebeveiliging*.

Benieuwd wat MK2 Software voor uw bedrijf kan doen, neem dan contact met ons op!

*MK2 Software werkt volgens de eisen van ISO27001 en NEN7510