Demo op maat? Dat kan!

Waarom kiezen voor MK² ContractManager?

MK² contractmanager

Vereenvoudigd Contractbeheer
MK² ContractManager is een gebruiksvriendelijke online (SaaS) oplossing voor uw contractbeheer. Het stelt u in staat om al uw contractdocumenten, looptijden en contractpartijen veilig op te slaan en te beheren.

Geautomatiseerde Notificaties
Wij begrijpen het belang van tijdige informatie over contractstatussen, belangrijke data en vervaldata. Met MK² ContractManager kunt u notificaties instellen voor deze cruciale gebeurtenissen, waardoor uw inzicht in de deadlines en timelines van uw contracten wordt verbeterd, en handmatige handelingen tot een minimum worden beperkt.

Gepersonaliseerde Gebruikersrechten
Differentieer tussen gebruikers en afdelingen door het rollen en rechtenmodel (autorisatiematrix) in te richten. Hierdoor hebben gebruikers alleen toegang tot de contracten die voor hen relevant zijn, wat de veiligheid en privacy van uw gegevens waarborgt.

Multitalige Ondersteuning
MK² ContractManager biedt standaard ondersteuning voor Engels, Nederlands en Duits. Indien gewenst kunnen andere talen worden toegevoegd op aanvraag, zodat uw team wereldwijd kan profiteren van onze oplossing.

Integratie met ERP en CRM
Onze ContractManager is flexibel en kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande ERP- en CRM-systemen. Hierdoor wordt uw workflow geoptimaliseerd en kunt u profiteren van een volledig geïntegreerd contractbeheerproces.

Ontdek meer over MK² ContractManager
Wilt u meer te weten komen over hoe MK² ContractManager uw organisatie kan helpen om uw doelen te bereiken? Bezoek onze website voor meer informatie, demo’s en contactgegevens.

Prijsinformatie
MK² ContractManager is betaalbaar en biedt verschillende licentieopties. Onze licenties zijn beschikbaar vanaf slechts €149 ex btw per maand, waardoor onze oplossing toegankelijk is voor organisaties van elke omvang.

Neem contact op met ons
Meer weten over de MK² ContractManager van MK2 Software? Of benieuwd wat MK2 Software voor uw bedrijf kan betekenen? Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw contractbeheeruitdagingen!

Bezoek onze website https://www.mk2software.nl of stuur een e-mail met uw vraag naar: info@mk2software.nl. Bellen kan natuurlijk ook; ons telefoonnummer is: 023-2052435.

 

Benieuwd wat MK2 Software voor uw bedrijf kan doen, neem dan contact met ons op!