Demo op maat? Dat kan!

Welkom bij MK² Software

18- Welkom bij MK² Software - Nieuwe collega

Ons Information Security Management System is in goede handen!

In december 2022 heeft Mathijs Verschuur, die binnen MK2 verantwoordelijk was voor Informatiebeveiliging, gekozen voor een andere werkgever.

Gelukkig kunnen we melden dat zijn taken met ingang van heden worden overgenomen door Bart van Vlijmen. Onderstaand stelt Bart zich verder voor:

Mijn naam is Bart van Vlijmen, Business Consultant bij BMGRIP.

In de rol van Security Officer en/of project manager begeleid ik organisaties bij het implementeren en/of beheren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging.

Het doel hierbij is dat de organisatie in controle is en blijft, doordat er o.a. risico’s op het gebied van informatiebeveiliging in kaart zijn gebracht en opgevolgd, processen zijn geoptimaliseerd en medewerkers bewust zijn van de ernst en gevaren op het gebied van informatiebeveiliging.

Met mijn expertise op het gebied van informatiebeveiliging help ik voornamelijk bij de implementatie van de ISO 27001 en NEN 7510. Echter heb ik ook ervaring met thema’s zoals kwaliteit (ISO 9001), bedrijfscontinuïteit (ISO 22301) en milieu (ISO 14001).

Vanuit mijn rol als Security Officer is het de taak om informatiebeveiliging een wezenlijk onderdeel te maken van de bedrijfsprocessen, zodat over de hele breedte van de organisatie op een veilige wijze met klant- en medewerkers informatie wordt omgegaan.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met MK2 Software!

Bart van Vlijmen - MK2 software

Benieuwd wat MK2 Software voor uw bedrijf kan doen, neem dan contact met ons op!