Demo op maat? Dat kan!

TRAINING & DETACHERING

Laagdrempelig & gebruiksvriendelijk

Zit u in een ICT project en heeft u extra kennis of capaciteit nodig?
MK² Software biedt trainingen en detachering aan van ervaren experts op het gebied van business intelligence en business applicaties.

Training voor de beste resultaten

Het succes van een softwaresysteem wordt uiteindelijk bepaald door het gemak dat het u en uw medewerkers oplevert. Als het prettig werkt en tijdwinst oplevert dan wordt het vanzelf beter gebruikt.

Vandaar dat MK² Software desgewenst ook zorgt voor training van de eindgebruikers.
Na een korte training kan iedereen meteen aan de slag en is de acceptatie vanaf het begin heel groot.

Door een goede training verloopt de implementatie succesvol en uw organisatie profiteert meteen van de resultaten van de verbetering.

Is training nodig bij gebruiksvriendelijke software?

Organisaties zoeken continu naar manieren om sneller en beter beslissingen te kunnen nemen.

Business Intelligence (BI) is hier uitermate geschikt voor.

Het bestaat uit het verzamelen van gegevens, om hier vervolgens informatie uit te halen die omgezet kan worden naar waardevolle kennis.

Wilt u aan de slag met business intelligence, dan kunt u hier bij ons praktijkgerichte trainingen voor volgen.

Naast een starterstraining, die ingaat op vakterminologie en situaties waar BI-professionals tegenaan kunnen lopen, kunnen wij ook een ‘advanced’ training aanbieden.

Deze training gaat dieper in op het toepassen van BI en datawarehousing.

Pharma training voor de farmaceutische industrie

De specifieke uitdagingen in de farmaceutische markt vragen om specialistische business intelligence.

Speciaal hiervoor ontwikkelde MK2 Software Pharma solutions.

Specialisten in business applicaties via business intelligence

Het kan zijn dat u tijdelijk een expert nodig heeft voor een specifiek systeem of juist iemand zoekt die een complex ICT project aankan.

In beide gevallen kunt u bij MK² Software terecht voor business intelligence detachering van specialisten op het gebied van onder andere MS SQL server, MS SQL Analysis Services, MS SQL Reporting Services, ASP.NET, Java, Sisense, Roambi, Oracle ERP en VBA.

Ook als de betreffende expertise hierboven niet genoemd is, is de kans groot dat u bij ons terecht kunt voor precies de expert die u zoekt.

Business intelligence detachering voor de farmaceutische industrie

Uniek voor MK² Software is de jarenlange ervaring in de farmaceutische en healthcare markt. Onze experts zijn daarom bekend met relevante wet- en regelgeving zoals GxP en Pharmacovigilance.

Dat geldt ook voor de experts die via business intelligence detachering in te huren zijn. Zij kunnen niet alleen technisch meedenken, maar ook op inhoudelijk vlak adviseren.

Dus juist voor business intelligence detachering met expertise in de farmaceutische branche of gezondheidsmarkt kunt u bij MK² Software terecht.