Demo op maat? Dat kan!

Werken bij MK²

MK2 Software is een jong en dynamisch bedrijf in Heemstede met de ambitie om te blijven groeien. Wij zijn op zoek naar enthousiaste afgestudeerde HBO-ers in de richting van Business IT & Management, ICT of (Technische) Informatica, die in een omgeving met vooruitstrevende technologieën willen werken.

Je krijgt alle ruimte om met ons mee te groeien. Samen werken we aan uitdagende projecten en voor aansprekende klanten!

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en CV naar Jolanda Koopmanschap:
jolanda@mk2software.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures beschikbaar.

Wie zijn wij?

MK² Software is een onafhankelijke specialist in business intelligence, datawarehousing, big data en multichannel marketing. Met al meer dan vijftien jaar ervaring in business intelligence kent MK² Software uit de praktijk de voor- en nadelen van alle gebruikelijke business systemen, software en applicaties.

MK² Software helpt organisaties slimmer te worden door de gebruikte digitale systemen met elkaar te synchroniseren. Synchronisatie van de data uit alle processen leidt tot een betrouwbare brondatabase, waardoor gedegen en complexe analyses mogelijk worden.

Door future proof business intelligence oplossingen te bieden, helpt MK2 Software bedrijfsprocessen structureel te optimaliseren en te verbeteren. Wij zorgen ervoor dat bedrijven altijd en overal betrouwbare, actuele en begrijpelijke informatie heeft over hoe de zaken ervoor staan.

Naast onafhankelijk advies en het leveren van een scala aan bestaande technische pakketten, kan MK² Software ook de implementatie van de techniek volledig verzorgen. MK² Software verzorgt dan het ontwerp, installatie, configuratie en zelfs de training van de eindgebruikers. Organisaties kunnen er meteen mee aan de slag.

Als bestaande technische pakketten niet voldoen, ontwerpt MK² Software graag technische maatoplossingen. Daarnaast biedt MK² Software multichannel marketing oplossingen aan om te zorgen dat de marktpositie van bedrijven nog verder verstevigd worden.

Onze 5 jonge, gepassioneerde IT-professionals werken samen aan uitdagende projecten bij diverse toonaangevende bedrijven. Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen het farma-segment, maar ook de retail en de wereld van de productiebedrijven is ons niet vreemd. Binnen ons team is plaats voor nog zo’n ‘young professional’ met passie voor de IT.

Wie zoeken wij?

Een kei in het ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden van software. Als Software Developer ben jij verantwoordelijk voor dit hele proces. Van het bepalen van de eisen tot aan de oplevering van de software speel jij een belangrijke rol.

Je gaat verder bouwen aan maatwerk PHP applicaties afgestemd op de wensen van de klant. In deze functie wordt je meegenomen in het hele proces; je zit dus ook aan tafel met de klant om uit te zoeken waaraan behoefte is.

Voor de applicatieontwikkeling wordt veelal gebruik gemaakt van het Laravel framework, maar je gaat ook werken met standaard pakketten, zoals WordPress.

Wie ben jij?

Jij hebt een HBO opleiding richting Informatica, Industriële automatisering of Elektrotechniek met goed gevolg afgerond. Daarnaast heb je ervaring met programmeertalen zoals PHP, Laravel (framework binnen PHP) en MySQL. Kennis van WordPress is een pré.

Je bent analytisch sterk, je kunt zelfstandig en gestructureerd werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Bovenal ben je een gepassioneerde IT-fanaat!

Nog niet zoveel werkervaring? Geen probleem, we komen graag in gesprek met gemotiveerde schoolverlaters.

Zijn we een match?

Voel jij een klik bij het lezen van deze vacaturetekst en voldoe je aan de omschrijving? Dan zijn wij wellicht een match! Stuur vandaag nog je motivatie en CV naar Jolanda Koopmanschap (email: jolanda@mk2software.nl) en wie weet, spreken we elkaar binnenkort.

Stages

Ga je naar het laatste jaar van je hbo-opleiding in de richting van Informatica / Software Development en ben je op zoek naar een afstudeerstage?

De stageplek waar je met training on the job door kunt blijven groeien? Word jij gelukkig van het stroomlijnen van informatiestromen bij bedrijven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je krijgt je ‘eigen’ project, zodat je aan het eind van je stage echt iets kunt laten zien.

Dit ben jij

Een gedreven student met hart voor de IT.
Daarnaast ben je proactief, leergierig, een doorzetter en je kunt goed luisteren.

Je hebt een natuurlijke drive om gewoon het beste te willen maken.

Ons platform is gebouwd in ASP.NET, dus ervaring met ASP.NET, C# en SQL server is gewenst. Ervaring met het ontwikkelen en bouwen van API’s is een pré.

Zo werkt het bij ons

Je wordt onderdeel van een team enthousiaste jongelingen met passie voor hun vak.

Samen wordt er gewerkt aan uitdagende projecten voor verschillende bedrijven.

Elke werkdag wordt er van een verzorgde lunch genoten, dus je hoeft thuis geen boterhammen te smeren.

Er is voldoende  koffie en thee, en er is ook geen gebrek aan gezellige borrelmomenten. En niet geheel onbelangrijk – we bieden een leuke stagevergoeding.

Ben je enthousiast geworden?

Ga dan voor die stageplek en stuur een mail met je motivatie en CV naar Jolanda.

Wil je eerst meer weten over deze stageplek? Neem dan contact op met Michel van Koningsbrugge. Hij is directeur/eigenaar van MK2 Software en werkt zelf hard mee.

Telefoon: 023-2052435 of mail naar jolanda@mk2software.nl.

Ga je naar het laatste jaar van je hbo-opleiding in de richting van Business IT & Management en ben je opzoek naar een afstudeerstage?

De stageplek waar je met training on the job door kunt blijven groeien?

Word jij gelukkig van het stroomlijnen van informatiestromen bij bedrijven?

Dan is MKSoftware op zoek naar jou!

Je krijgt je ‘eigen’ project, zodat je aan het eind van je stage echt iets kunt laten zien.

Dit ben jij

Een gedreven student met  hart voor de IT.  Daarnaast ben je proactief, leergierig, een doorzetter en je kunt goed luisteren.

Je hebt kennis van dimensioneel modelleren, datawarehousing, dataontsluiting en SQL. Je hebt ervaring in en/of affiniteit met rapportagesoftware zoals SQL Server Reporting Services en Power BI.

Zo werkt het bij ons

Je wordt onderdeel van een team enthousiaste jongelingen met passie voor hun vak. Samen wordt er gewerkt aan uitdagende projecten voor verschillende bedrijven. Elke werkdag wordt er van een verzorgde lunch genoten, dus je hoeft thuis geen boterhammen te smeren. Er is voldoende  koffie en thee, en er is ook geen gebrek aan gezellige borrelmomenten. En niet geheel onbelangrijk – we bieden een leuke stagevergoeding.

Ben je enthousiast geworden? Ga dan voor die stageplek en stuur een mail met je motivatie en CV naar Jolanda.

Wil je eerst meer weten over deze stageplek? Neem dan contact op met Michel van Koningsbrugge. Hij is directeur/eigenaar van MK2 Software en werkt zelf hard mee.

Telefoon: 023-2052435 of mail naar jolanda@mk2software.nl.