BUSINESS INTELLIGENCE

Detachering

Ontwikkelingen in de ICT gaan zo snel dat geen enkel bedrijf ontkomt aan grote ICT projecten en regelmatige updates en onderhoud. Daarom biedt MK² Software niet alleen extern advies maar ook business intelligence detachering van ervaren experts op het gebied van business intelligence en business applicaties.

Onze gespecialiseerde consultants en programmeurs helpen u graag de klus snel en tot in de puntjes te klaren.

Specialisten in business applicaties via business intelligence detachering

Het kan zijn dat u tijdelijk een expert nodig heeft voor een specifiek systeem of juist iemand zoekt die een complex ICT project aankan.

In beide gevallen kunt u bij MK² Software terecht voor business intelligence detachering van specialisten op het gebied van onder andere MS SQL server, MS SQL Analysis Services, MS SQL Reporting Services, ASP.NET, Java, Sisense, Roambi, Oracle ERP en VBA.

Ook als de betreffende expertise niet in het voorgaande lijstje staat, is de kans groot dat u bij ons terecht kunt voor precies de expert die u zoekt.

Business Intelligence detachering voor een compleet pakket

Als specialist in Business Intelligence weet MK² Software precies wat er nodig is om het maximale uit uw business applicaties te halen.

Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor een compleet pakket aan diensten van programmeren tot en met het ontwerp, installatie, configuratie, training van de eindgebruiker, datamigratie en het updaten en onderhouden van bestaande systemen.

Onze business intelligence detachering maakt onderdeel uit van dit pakket aan producten en diensten. Met onze business intelligence detachering bent u altijd verzekerd van het optimale resultaat.

Ook business intelligence detachering voor de farmaceutische industrie

Uniek voor MK² Software is de jarenlange ervaring in de farmaceutische en healthcare markt. Onze experts zijn daarom bekend met relevante wet- en regelgeving zoals GxP en Pharmacovigilance.

Dat geldt ook voor de experts die via business intelligence detachering in te huren zijn. Zij kunnen niet alleen technisch meedenken, maar ook op inhoudelijk vlak adviseren.

Dus juist voor business intelligence detachering met expertise in de farmaceutische branche of gezondheidsmarkt kunt u bij MK² Software terecht.