MAATWERK APPLICATIES

Geavanceerde maatwerk apps

Hoewel kant-en-klare softwareoplossingen steeds geavanceerder en flexibeler worden, komt het regelmatig voor dat deze toch niet voldoen om unieke bedrijfsprocessen te beheren.

In zo’n geval zijn maatwerk business applicaties de ideale oplossing.

MK² Software heeft de kennis en ervaring in huis om voor uw unieke bedrijfsprocessen de beste business applicaties te bouwen.

Business applicaties die ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen duurzaam verbeteren en u kunt werken aan het versterken van uw marktpositie.

Unieke business applicaties voor unieke bedrijfsprocessen

Ieder bedrijf is uniek en dus heeft ieder bedrijf unieke bedrijfsprocessen die net als alle andere processen gewoon beheerd moeten worden. Vaak is er simpelweg géén enkel goede kant-en-klaar softwarepakket beschikbaar voor het beheren van deze processen.

Maatwerk business applicaties bieden dan uitkomst. Met behulp van geavanceerde technologie ontwerpt, bouwt en implementeert MK² Software business applicaties die precies doen wat u nodig heeft.

Deze business applicaties doen zeker niet onder voor de applicaties van bekende grote bedrijven.

Sterker, door onze persoonlijke en innovatieve aanpak bent u verzekerd van unieke business applicaties die naadloos aansluiten bij uw unieke bedrijfsprocessen voor een relatief lage investering.

Voordelen van MK² Software business applicaties

De maatwerk business applicaties van MK² Software sluiten niet alleen naadloos aan bij de betreffende bedrijfsprocessen, maar ook bij al uw andere digitale systemen.

Ze zijn volledig te synchroniseren en te koppelen met uw bestaande software, zoals SAP, Oracle, MS Dynamics NAV, Exact, AFAS, Unit4 en talloze andere systemen.

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor al uw andere bestandsformaten als excel sheets, business intelligence systemen en een datawarehouse.

Bovendien werkt MK² Software met de laatste en meest geavanceerde technologie, waardoor onze maatwerk business applicaties ook nog eens future proof zijn. Zo kunt u flexibel blijven inspelen op toekomstige veranderingen.

Business applicaties voor een betere marktpositie

MK² Software ondersteunt talloze tevreden klanten technisch en inhoudelijk bij vraagstukken op alle niveaus.

Of het nu gaat om management, sales, supply chain, productie of financiële vraagstukken, wij kunnen uw bedrijf voorzien van de business applicaties die uw bedrijfsprocessen fundamenteel verbeteren en optimaliseren.